Steun ons!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Fanfare Prins Hendrik, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Fanfare Prins Hendrik ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

 

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

 

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van Fanfare Prins Hendrik


Sponsors


Wilt u donateur worden?  Graag!

(U kunt al donateur worden vanaf €10,00 per jaar)

Vult u onderstaand formulier in dan sturen wij u z.s.m. informatie toe.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


U kunt ons ook steunen door lid te worden van de Vriendenloterij. Doe dat dan via deze link, alleen dan kunt u aangeven dat u onze vereniging wilt steunen met uw lidmaatschap.