Steun ons!

Zonder sponsors en donateurs en andere steun van mensen zoals u kan een vereniging niet bestaan, daarom willen wij onze sponsors en donateurs ontzettend bedanken voor hun jaarlijkse steun aan de vereniging, wij hopen u ook terug te zien op (een van) onze concerten zodat wij iets voor u kunnen doen!

U kunt ons ook heel makkelijk en GRATIS steunen door via onderstaand linkje je online aankopen te doen. De prijs in de webshops blijft gelijk dus het kost u niks (behalve de kleine moeite om via het linkje naar de webshop te gaan) maar u steunt ons hiermee doordat van de aankopen die via deze route verlopen een bepaald percentage van de aankoop (gratis) naar onze vereniging gaat. Dus 'moet' u de volgende keer een online aankoop doen ga dan via onderstaande link naar de webshop en doe dan uw aankoop, wij zijn daar heel blij mee!

Via SponsorKliks kunt u ons op dezelfde manier steun, kies van Fanfare Prins Hendrik bij de vraag "Wie wilt u sponsoren?" vervolgens kiest u de winkel bij wie u een bestelling wilt en doet u uw bestelling, hierbij krijgt  onze vereniging automatisch een percentage, het kost u niets extra's en alles gaat automatisch. Het enige wat u moet doen is via de onderstaande link naar uw favoriete webshop te gaan.

Wilt u donateur worden?  Graag!

(U kunt al donateur worden vanaf €10,00 per jaar)

Vult u onderstaand formulier in dan sturen wij u z.s.m. informatie toe.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

U kunt ons ook steunen door lid te worden van de Vriendenloterij. Doe dat dan via deze link, alleen dan kunt u aangeven dat u onze vereniging wilt steunen met uw lidmaatschap.